17 Μαΐ 2011

Δύο ημέρες πριν με το Nokia E7

Άνοιγμα τηλεφώνου και αρχικοποίηση του τηλεφώνου (setup). H διαδικασία κύλισε πολύ ομαλά. Γλώσσα, χώρα, ημερομηνία και ώρα και στη συνέχεια είσοδος στην αρχική οθόνη του κινητού. Πρώτη αίσθηση; Αρκετά βαρύ. Έχοντας πριν στην κατοχή μου ένα Ε71 και παλαιότερα ένα Ε65 ομολογώ ότι έχουν μεγάλη διαφορά. Η κατασκευή του; Εξαιρετικά στιβαρή -συνεχίζει την παράδοση της σειράς Ε πανάξια. Η οθόνη του; I LOVE IT. Βαθύ μαύρο και χορταστική απεικόνιση. Ξεκίνησα συνδέοντας το ασύρματό μου δίκτυο. Κανένα πρόβλημα. Σε λίγα λεπτά να και η οθόνη για αναβάθμιση κάποιων προγραμμάτων (Communicator, ovimaps,ovistore και quich search). Οκ και έναρξη αναβάθμισης. Κανένα πρόβλημα. Η αρχική εισαγωγική οθόνη περιέχει shortcuts για το mailbox και το calendar. Δύο άλλες οθόνες είναι διαθέσιμες για τοποθέτηση αντίστοιχων shortcuts. Με το δάκτυλό σας περνάτε από τη μια οθόνη στην άλλη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Το κεντρικό πλήκτρο στο κέντρο του κινητού σας οδηγεί στη μοναδική οθόνη των menu. Μέσα από αυτή και κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια εισέρχεστε στα ενδότερα του τηλεφώνου. 
Μετά από μερικές ώρες απασχόλησης και γνωριμίας με το κινητό η μπαταρία (φορτισμένη μερικώς από το εργοστάσιο) κατέληξε. Φόρτιση κινητού απαραίτητα όλο το βράδυ. Όσο για τη συνέχεια; ε δείτε τις φωτογραφίες μου και τα λέμε αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου